Til startsiden

CD innspilling

Way, hey and away we og - Byneset Songlag møter Quilty. Dirigent Anita Brevik.

Første halvår av 2002 var sterkt preget av irsk folkemusikk, med cd-innspilling, plateslippkonsert og irsk repertoar på sangerstevnet. CD`en Wey, hey and away we go, er en milepæl i korets historie. Det var et morsomt prosjekt, og for første gang kan vi dokumentere for ettertiden hva vi er gode for.

4.-7. april 2002 – spilte vi inn CD sammen med Quilty på Heimdal Videregående skole. Quilty er en svensk folkemusikkgruppe med irske sanger som spesialitet. Vi jobbet hele helga med opptak, et morsomt og lærerikt prosjekt. Gideon Andersson, Dag Westling og Esbjörn Hazelius i Quilty er proffe og dyktige musikere. Magne Olav Aarsand hjalp oss på piano, og lydtekniker Marciej Karpinski og hans elever på Heimdal Videregående skole sørget for at opptakene ble bra. Forsidebilder Jarle Steinkjer og Karl Baadsvik. Cover og booklet Knut Kringstad og Kristian B. Rian.

I løpet av helga fikk vi 15 sanger på tape. Så var det bare å vente i spenning på resultatet. Quilty ga i 2018 ut en ny cd i forbindelse med gruppas 25 års jubileum. I den forbindelse fikk Byneset Songlag forespørsel om Quilty kunne få bruke en sang fra vår innspilling til denne utgivelsen. Så nå er Donkey Riding utgitt på nytt, og det synes vi selvfølgelig er utrolig morsomt.