Til startsiden

Visjonen vår

Byneset Songlag – et ambisiøst blandakor med glimt i øyet

Vi har gode grunner for at vi kaller oss et ambisiøst blandakor med glimt i øyet.
• Vi legger den musikalske lista høyt.
• Vi stiller krav til oss selv samtidig som vi legger vekt på godt humør.
• Vi trives mer enn godt sammen, og vi er trygge på hverandre.

Et høyt musikalsk nivå, samtidig som vi har det både morsomt og trygt, er rett og slett en genial kombinasjon. Dette blir det både gode konsertopplevelser og gode minner av.

Våre verdier

Prestasjon – fellesskap – ansvar

Gjennom prestasjon med humør leverer vi godt formidlet sang av høy kvalitet. Vi har mot til å ta utfordringer både som enkeltpersoner og som kor. Ingen sjanger står uprøvd eller er for vanskelig.

Vi tar ansvar
• Vi møter forberedt til øvelsene, møter presis og har høy terskel for fravær
• Vi sørger for ro under øvelsen.
• Vi lærer tekst utenat når det er målet.

Vi har et inkluderende fellesskap
• Vennskap er vår styrke.
• Vi bidrar til fellesskapet ved å skape glede, trivsel, trygghet og sangglede.
• Vi viser lagånd og engasjement.

Eksterne løfter

Publikum

Å være på konsert med Byneset Songlag skal gi deg en god konsertopplevelse som begeistrer og berører, og som gir et godt minne. Vi vil at du skal oppleve med alle sanser at vi tror på det vi synger om, og vi skal synge for deg med glimt i øyet.

Nye sangere

I vårt kor har vi et inkluderende fellesskap med vekt på gode sangfaglige prestasjoner og god formidling. Dersom du har lyst til å synge sammen med oss, kan vi love deg å bli en del av en sterk og god indre kultur der vi gjør hverandre gode og stadig utvikler oss som sangere.

Samarbeidspartnere

Vi er allsidige, og vi tar utfordringer knyttet til alle sjangere. Om du er artist, musiker, gjestedirigent eller sponsor, kan vi love deg at ditt møte med Byneset Songlag vil bli en flott opplevelse. Vi tar sangen på alvor, men vi tar også organisering og alt som skal til for å lage et godt arrangement på alvor. Og profesjonell organisering, dét kan vi.

Visjon og verdier

Visjonen og verdiene er både noe vi strekker oss etter og som vi lever opp til. Det handler om hvordan vi samhandler i koret og om hvordan vi integrerer nye medlemmer, men også om hva vi vil gi til publikum på konsertene.