Til startsiden

Dirigent

Vi legger opp til varierte og utfordrende musikalske program og konserter. Vi skifter mellom lett og vanskelig stoff, mellom viser og kirkemusikk, norsk og internasjonalt. Derfor er også dirigenten vår svært viktig. Vi har alltid hatt høyt kompetente og ambisiøse dirigenter, som har som hovedoppgave å stadig utvikle koret. Dette trives vi godt med.

Vi legger opp til varierte og utfordrende musikalske program og konserter. Derfor er også dirigenten vår svært viktig. Vi har alltid hatt høyt kompetente og ambisiøse dirigenter, som har som hovedoppgave å stadig utvikle koret. Dette trives vi med.
 

Sigrun Hove 2016 -

Dirigent fra mai 2016

Sigrun Hove kommer fra Byneset. Hun har master i musikk fra NTNU, med sang som hovedinstrument. Hun har også tatt ettårig studium ved Complete Vocal Institute, som underviser i sangteknikk for alle musikalske stilarter.

Begynte som dirigent i 1991, først i Byneset ungdomskor, deretter flere ulike kor, både blandakor og mannskor. Liker å jobbe med alle sjangre, både klassisk og rytmisk musikk, gjerne kombinert med andre uttrykk som koreografi og regi, satt sammen til større forestillinger.

Tidligere mangeårig musikklærer i ungdomskolen, nå vikar ved Kulturskolen i Trondheim, på sang og piano.

 

Christine Goedecke 2015 - 2016

Dirigent fra 15. januar 2015.

Hun er kantor i Trondheim med ansvar for Byneset og Leinstrand. Utdannet som kirkemusiker (master i kordireksjon og kunstnerisk orgelspill) fra de nasjonale musikkhøyskolene i Stuttgart, Amsterdam og Freiburg. Christine betegner seg selv som proff tangent-tiger og glad amatør på fiolin i Byneset Spellmannslag.
 

Heidi Kristine Salin Lie 2012 - 2015

Dirigent fra 1. desember 2012.

Heidi driver eget firma, YOGAsalin. I tillegg dirigerer hun nå Byneset Songlag og er sanglærer for noen av guttene i Nidarosdomens guttekor.

Heidi er en aktiv dame og har drevet litt med teater, både som skuespiller og vokalinstruktør. Hun har sunget i mange ulike kor og drevet flere små vokalgrupper. Utdannet lærer i musikk, norsk og mediafag. Hun har også tatt noen kurs i lydhealing.

Tidligere har hun dirigert kor som Melhus mannskor, Steindal barnekor, Steinerskolens ungdomskor og Kan-ikke-synge-kor. Hun kommer fra Nærøy i Ytre Namdal og bor i Sjetnemarka.
 

Åse-Rakel Bøhn 2009 - 2012

Utdannelse som operasanger fra Kunsthøgskolen i Oslo og 4-årig sangutdanning fra Musikkonservatoriet i Trondheim.

Hun har hatt flere ulike roller i blant annet Tryllefløyten, Bakklandets Vakre Maja og Flaggermusen. Åse-Rakel har hatt dirigentoppdrag hos Koret Viljen og Lensvik blandakor, og har drevet med sangundervisning ved Inderøy kulturskole og har privatundervisning.
Åse-Rakel flyttet tilbake til hjembygda Skogn i 2012.

 

Tove Ramlo-Ystad - supervikar høst 2011

Høsten 2011 hadde koret Tove Ramlo-Ystad som dirigent.  Tove er en drivende dyktig dirigent og musikkpedagog fra Trondheim.  Som dirigent for elitekoret Cantus har hun vunnet flere internasjonale og nasjonale korkonkurranser.

Hun er utdannet fra Trøndelag Musikkonservatorium med sang som hovedinstrument, og har arbeidet som fylkesmusiker i Nord-Trøndelag. Ved siden av arbeidet med Cantus er hun i dag konsulent i Norges Korforbund og frilans instruktør, konsulent og dommer. Hun dirigerer også Hauka mannskor.
 

Tidligere dirigenter

Christine Goedeche 2015 - 2016 
Heidi Kristine Salin Lie 2012 - 2015
Åse Rakel Bøhn 2009-2012
Tove Ramlo-Ystad  supervikar høsten 2011
Hazel Eilertsen 2010-2011
Petra Bjørkhaug 2005-2009
Håvard Aamo 2004-2005 og vikar  2007
Randi Lundemo vikar 2007
Stein Nilsen vikar 2004
Anita Brevik 1991-2004